Antigentest covid 19 inför friskintyg

Boka ett antigentest för friskhetsintyg här på DocLab! Ett antigentest för corona är för dig som är symptomfri sedan 7 dagar. Testet utförs av vår erfarna vårdpersonal och tar endast några minuter att göra. Du får ditt provsvar 30 - 60 minuter efter att du har provtagit dig och om det är negativt kan vi utfärda ett friskhetsintyg som är signerat av läkare. Varmt välkommen att boka tid för antigentestning på en av våra mottagningar i centrala Stockholm, Göteborg och på Arlanda. 

Snabbt antigentest i Stockholm, Göteborg och på Arlanda

Kom till oss för ett snabbt och smidigt antigentest för friskhetsintyg i Stockholm, Arlanda Flygplats eller Göteborg som säkerställer att du inte har en pågående Covid-19 smitta. Ett antigentest kallas även för snabbtest och har den stora fördelen att du får ditt provsvar 30 - 60 minuter efter provtagning. Vid negativt resultat kan vi utfärda ett intyg som visar att du är frisk.

Hur går ett antigentest till?

Du bokar snabbt och smidigt tid för ett antigentest här på vår hemsida. På vår mottagning utför erfaren vårdpersonal ett nasopharynx prov. Testet analyseras på plats och provresultatet erhålls efter 30 - 60 minuter efter protagning. 

Vid ett negativt resultat utfärdar vi ett intyg till dig som signeras av läkare och skickas krypterat till din mejladress. Du får intyget samma dag.

Vem kan ta ett antigentest?

Du som är helt symptomfri kan göra ett antigentest hos oss i Stockholm, Arlanda Flygplats eller Göteborg i samband med din planerade avresa. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, du ska därför ha varit symptomfri i 7 dagar innan du besöker oss för ett antigentest.

 

Om du har pågående symptom ska du istället kontakta 1177 för att beställa ett hemtest eller bli hänvisad till en vårdmottagning som kan hjälpa dig.

PCR-test eller antigentest?

Både PCR-test och antigentest kan visa om man har en pågående infektion av covid-19. Skillnaden är att ett PCR-prov skickas iväg till ett laboratorium för analys och provsvaret erhålls efter 14 - 28 timmar.  Vid provtagning för antigen erhålls testresultatet efter 30 - 60 minuter, därefter signeras intyget av läkare under dagen. För att hålla Folkhälsomyndighetens restriktioner kring antalet personer i lokalen ges inte provresultatet på plats. 

Antigentest för covid 19 hos DocLab

Här på DocLab kan du snabbt och enkelt ta ett antigentest och provtagningen utförs av vårdpersonal. Du bokar din tid direkt här på vår hemsida och är sedan välkommen till en av våra mottagningar i Stockholm, Malmö, Göteborg eller på Arlanda för att ta testet på några enstaka minuter.

 

Har du frågor eller funderingar på hur ett antigentest går till kan du kontakta oss via mejl på support@doclab.se.