SkyCity Arlanda Airport

Välkommen till DocLab i SkyCity, Arlanda Flygplats i Stockholm. Vi erbjuder antigentest där svaren kommer inom 30 - 60 minuter. Du hittar oss i SkyCity mittemot Arlanda Centralstation, en trappa upp bredvid Hotel Radisson Blu.

Snabbt antigentest på Arlanda

Kom till oss för ett snabbt och smidigt antigentest för friskhetsintyg på Stockholm Arlanda Flygplats som säkerställer att du inte har en pågående Covid-19 smitta inför din resa. Ett antigentest kallas även för snabbtest och har den stora fördelen att du får ditt provsvar inom 30 - 60 minuter. Vid negativt resultat kan vi utfärda ett intyg som visar att du är frisk.

Antigentest covid 19 inför resa

Boka ett antigentest för friskhetsintyg inför din resa här på DocLab! Säkerställ att dina kollegor eller familj inte har eller får corona. Testet utförs av vår erfarna vårdpersonal och tar endast några minuter att göra. Du får ditt provsvar inom 30 - 60 minuter och är det negativt kan vi utfärda ett friskhetsintyg som är signerat av läkare. Varmt välkommen att boka tid för antigentestning på en av våra mottagningar i centrala Stockholm, Malmö, Göteborg och på Arlanda. 

PCR-test eller antigentest?

Både PCR-test och antigentest för friskintyg på visa om man har en pågående infektion av covid-19. Skillnaden är att ett PCR-prov skickas iväg till ett laboratorium för analys och provsvaret erhålls efter ca 14 - 28 timmar beroende på när du tar testet. Vid provtagning för antigen erhålls testresultatet efter 30 - 60 minuter, därefter signeras intyget av läkare under dagen. För att hålla Folkhälsomyndighetens restriktioner kring antalet personer i lokalen ges inte provresultatet på plats. 

Antigentest för covid 19 hos DocLab

Här på DocLab kan du snabbt och enkelt ta ett antigentest och provtagningen utförs av vårdpersonal. Du bokar din tid direkt här på vår hemsida och är sedan välkommen våra mottagning i SkyCity på Arlanda Flygplats i Stockholm. 

Har du frågor eller funderingar på hur ett antigentest går till kan du kontakta oss via mejl på support@doclab.se.