SkyCity Arlanda Airport

Välkommen till DocLab i SkyCity, Arlanda Flygplats i Stockholm. Vi erbjuder antigentest för resenärer där svaren kommer inom 15 - 30 minuter. Du hittar oss i SkyCity mittemot Arlanda Centralstation, en trappa upp bredvid Hotel Radisson Blu.

Snabbt antigentest på Arlanda

Kom till oss för ett snabbt och smidigt antigentest för friskhetsintyg på Stockholm Arlanda Flygplats som säkerställer att du inte har en pågående Covid-19 smitta inför din resa. Ett antigentest kallas även för snabbtest och har den stora fördelen att du får ditt provsvar inom 15 - 30 minuter. Vid negativt resultat kan vi utfärda ett intyg som visar att du är frisk.

Antigentest covid 19 inför resa

Boka ett antigentest för friskhetsintyg inför din resa här på DocLab! Ett antigentest för corona är för dig som ska resa utomlands och är symptomfri sedan 7 dagar. Testet utförs av vår erfarna vårdpersonal och tar endast några minuter att göra. Du får ditt provsvar inom 15 - 30 minuter och är det negativt kan vi utfärda ett friskhetsintyg som är signerat av läkare. Varmt välkommen att boka tid för antigentestning på en av våra mottagningar i centrala Stockholm, Malmö, Göteborg och på Arlanda. Vi utför även PCR-tester som är ett krav för inresa i vissa länder samt antikroppstester som visar om du har utvecklat antikroppar efter en sjukdomstid.

PCR-test eller antigentest?

Både PCR-test och antigentest för reseintyg används för inresa till andra länder och analyserar om man har en pågående infektion av covid-19. Skillnaden är att ett PCR-prov skickas iväg till ett laboratorium för analys och provsvaret erhålls efter 36 timmar.  Vid provtagning för antigen erhålls testresultatet efter 15 - 30 minuter, därefter signeras intyget av läkare under dagen. För att hålla Folkhälsomyndighetens restriktioner kring antalet personer i lokalen ges inte provresultatet på plats. Krav på testmetod för reseintyg skiljer sig mellan länder och researrangörer, du är själv ansvarig att ta reda på vad som gäller för ditt resmål och vilken typ av testmetod som krävs.

Antigentest för covid 19 hos DocLab

Här på DocLab kan du snabbt och enkelt ta ett antigentest inför din resa och provtagningen utförs av vårdpersonal. Du bokar din tid direkt här på vår hemsida och är sedan välkommen våra mottagning i SkyCity på Arlanda Flygplats i Stockholm. 

Har du frågor eller funderingar på hur ett antigentest går till kan du kontakta oss via mejl på support@doclab.se.

Våra kliniker

DocLab Stockholm
Arbetargatan 26

112 45, Stockholm

DocLab Malmö
Amiralsgatan 3

211 41, Malmö

DocLab Arlanda
SkyCity, Arlanda Airport

Stockholm

DocLab Göteborg
Åvägen 24

412 51, Göteborg 

Kontakt
Länkar

Doclab står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn. Alla läkare är legitimerade av Socialstyrelsen.

© DocLab 2020​ - 2021